Papucei Primavara – Vara 2013

Colectia Primavara-Vara 2013 inglobeaza curiozitatea unei gradini insorite, o stare de mirare si pretuire, in fata vrajii fermecatoare a naturii.

Copaci cu ale lor crengi atarnand pana in pamant, flori mici si galbene sau boboci multicolori, aerul proaspat de dimineata, se alatura pentru a face o plimbare in gradina cu atat mai mult incantatoare.

Noua colectie Papucei incorporeaza toate aceste elemente si aduce cu ea sentimentul unui loc insolit si linistit, prin absolut fiecare articol, fie acesta o pereche de pantofi comozi sau o geanta in culori luminoase.

Intra in universul colectiei cu ajutorul acestor imagini din noua campanie!

2 comments Add yours
  1. Aveti niste produse foarte frumoase si in plus sunteti si foarte seriosi. Din pacate eu port 34,5 si imi sunt mari pantofii dvs. Recomand cu mare drag magazinul dvs. online, unul dintre putinele magazine online romanesti in care clientul e respectat (pentru cei care au dubii precizez ca am returnat un produs de la dvs. si mi s-a trimis contravaloarea lui in cont imediat). Mult succes in continuare.

  2. Sunt foarte interesante modelele de pantofi din poze, chiar mi-au atras pozitiv atentia sandalele maro de inspiratie romana. Vreau sa imi achizitionez si eu o pereche asemanatoare, iar discounturile de pe site-ul vostru chiar sunt atractive. O sa fac o vizita mai ampla magazinului online si o sa imi aleg un cadou pe masura. Astept cu nerabdare noua colectie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *