Papucei.ro in Galeria Designerilor Romani, Cocor Store Bucuresti

Alaturi de alte brand-uri romanesti, Papucei.ro a defilat cu ultima sa colectie “Look delicious” in cadrul prezentarii Primavara – Vara 2011 a Galeriei Designerilor Romani din cadrul magazinului Cocor, Bucuresti. Evenimentul a fost prezentat de Dana Savuica, iar printre modele au defilat nume precum Oana Ionita (Cronica Carcotasilor), participante din cadrul emisiunii “Miss Fata de la Tara” dar si Ellie White (artista). Evenimentul pozitioneaza Cocor Store drept un centru de referinta a modei romanesti reunind sub un singur acoperis cele mai reprezentative nume ale fashion-ului local (printre care si designer-ul Papucei.ro, Angela Vasiliu). Fiind singurul magazin multibrand cu produse de imbracaminte si incaltaminte ale designerilor din Romania, Galeria Designerilor Romani din cadrul Cocor Store isi doreste sa organizeze lunar evenimente high-fashion pentru a aduce aceasta industrie mai aproape de publicul pasionat de moda.

Prezentarea colectiei Primavara – Vara 2011 a avut loc pe data de 06 aprilie 2011 in cadrul Magazinului Cocor. Evenimentul a fost organizat pe doua nivele. La etajul 1, Galeriile Vin Expert au dat ocazia publicului invitat sa interactioneze cu designerii prezenti la evenimente si alte VIP-uri locale. La etajul 2, in cadrul Galeriei Designerilor Romani a avut loc prezentarea propriu-zisa. Fotografii de la aceasta prezentare pot fi vizualizate in cadrul paginii de Facebook Papucei.ro.

In cadrul acestui eveniment, ne-au aratat care vor fi tendintele pentru primavara-vara anului 2011 designerii: Elena Perseil, Agnes Toma, Silvia Serban, Cristian Samfira, Mihaela Glavan, Kinga Varga, Adelina Ivan, Mihai Albu, Anca si Silvia Negulescu, Norina Stoica, Dorin Negrau, Galyna, Mirela Diaconu, Andreea Tincu, Otilia Flonta, Cristina Nichita, Anca Roman, Florentina Stoenescu, Angela Vasiliu, Kristina Dragomir, Anca irina Lefter, Violeta Gaburici, Alexandra Ghiorghie, Georgiana Nicolaescu, Cristiana Purdescu si Anca Radulescu.

Pentru cei interesati de produsele prezentate in cadrul evenimentului vom publica pe blog o prezentare de moda virtuala cu fotografii de la eveniment, preturi dar si link-uri catre produsele care va pot interesa din cadrul magazinului online Papucei.ro.

One comment Add yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *