Papucei.ro la targul de incaltaminte de la Milano!

Saptamana trecuta, timp de 4 zile, am participat la targul de incaltaminte Micam Milano 2009. Se spune ca este cel mai mare targ de incaltaminte din lume, intreaga activitate desfasurandu-se la centru expozitional Rho Fiera, avand 7 pavilioane imense (cat o sala polivalenta de la noi fiecare) si un important centru de afaceri.

Papucei.ro este la a 3 a participare la acest targ si a avut stand-ul in pavilionul 7 (ultimul dar nu cel din urma), alaturi de producatorii si designerii romani Veronesse (Bucuresti), Dorin Negrau (Cluj) si Tris (Slobozia).

Si cum nu am fost in Milano doar sa ne plimbam si sa facem poze cu domul, inca din prima zi am inceput sa luam comenzi si sa ne largim portofoliu de clienti internationali. La aceasta editie, tara castigatoare la capitolul clienti Papucei a fost Italia, spre uimirea celor care ne tot trimit mailuri si ne acuza ca practicam preturi mari si ca “de banii astia pot sa imi cumpar din Italia pantofi mai buni”. Se pare ca proprietarii de magazine din Roma, Napoli, Firenze au ales sa expuna spre vanzare marfa noastra din simplu motiv ca este calitativa, mai ieftina decat cea italiana si ca nu este MADE IN CHINA (apropo firmele chinezesti nu au voie sa participe).

Un alt fenomen interesant care l-am observat a fost prezenta la standul nostru a unor reprezentati de la brand-uri foarte importante, care vroiau sa lucreze cu noi in sistem lohn. Dolce and Gabbana vroiau o colectie de pantofi pentru copii, Armani vroiau posete, si altii mai putin cunoscuti vroiau linii intregi de incaltaminte. Adica sa lucram papucei pentru ei. Am aflat de asemenea ca Tosca Blue isi face incaltamintea la Cluj si ca Armani lucreaza la Timisoara. La Iasi la noi o sa se lucreze doar Papucei.

Cam asta a fost prezentarea targului, mai jos va punem cateva poze cu stand-ul si cu noi, cei de la Papucei (Lucia si Andrei).5 comments Add yours
  1. Hi, Danke für Deinen Beitrag “Papucei » Blog Archive » Papucei.ro la targul de incaltaminte de la Milano!”! Schreib weiter so…! Gefällt mir sehr gut!

  2. Am si eu o intrebare? Care sunt magazinele alea din Florenta care comercializeaza produsele voastre? Asa de curiozitate…ca eu nu am vazut decat incaltaminte care seamana cu cea de la voi, dar e produsa de alta firma 😉

  3. In aceasta toamna vor aparea produsele de la noi in magazinul Montanari, la adresa San Marco 711. Comenzile se iau primavara pe colectia de toamna iarna, si de aceea nu apar deja acolo.

  4. Sorry,..ce inseamna de fapt sistem Lohn??..si chiar nu vretzi sa lucratzi pt. D&G???…Omfg …ce tari suntetzi!!!..:-))))))…eu ash zice ca firme foarte cunoscute lucreaza cu onoare si placere pt. D&G…chiar asha , ei v-au intrebat shi voi atzi refuzat??? sau am intzeles eu greshit?…Numai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *