Sa pasim ECO

Va prezentam campania clubului Rotaract Iasi 2000, pe care Papucei o sustine prin realizarea unor perechi de ghetute din materiale reciclate.

Membrii clubului au cautat in garderoba proprie si au gasit genti/haine/incaltaminte  din piele pe care nu le mai foloseau, motiv pentru care si-au dorit sa le doneze pentru a fi refolosite.

Se vor bucura de ideea lor 10 copii de clasa a-VI-a, castigatorii unui concurs de eseuri organizat in 20 de scoli din Iasi, care vor primi cate o pereche de ghetute noi, realizate din materiale reciclate.

Ne bucuram sa contribuim la realizarea acestui proiect!

 

2 comments Add yours
 1. Si eu reciclez!!!
  Si mie imi place sa reciclez. Lumea este viata nostra, si fara ea nu am putea trai. Din ea ne nastem, si tot de unde am venit…ajungem. Fara reciclare, planeta noastra nu ar mai terbuie sa se numeasca Pamant, ci Gunoi, deoarece daca nu am recicla, asa ar fi…si nu s-ar mai vedea pamantul, nu am mai vedea ce ne inconjuara.
  Daca suntem ecologisti, putem creea o lume noua, o lume a renasterii. Astfel animalele, plantele care au disparut, puteau inca trai…dar numai cu ajutorul nostru.
  Eu incerc sa reciclez, adica chiar o fac, dar cu o floare, nu se face primavara. Multi pot sa recicleze…dar nu o fac. Noi, cei care suntem “ECO” ,vrem o lume mai curata si mai plina de viata, pe care sa o traim fara griji…dar nu toti vreau asta.
  Va dati seama ce ar fi Pamantul, fara oamenii care macar “incearca” sa faca ceva pentru natura? Ar fi un dezastru total…eu cred ca nici nu ar mai fi viata. Cu toate ca nu suntem multi, putem realiza ceva ce nici nu ne-ar trece vreodata prin cap!
  Chiar daca suntem copii,uneori, putem face, putem realiza, putem pune in aplicare o ecologie mult mai avansata, decat a oamenilor mari. Copii au o minte, ce nici un om mare nu o mai poate avea…de aceea este apreciata foarte mult mintea de copil.
  Aceasta fiind plina de fantezie, ne duce la cele mai trasnite lucruri pentru a putea recicla. Nu este greu sa reciclezi…dar nici usor, trebuie doar sa ai putina ambitie si sigur vei reusi. Nimeni nu poate spune ca nu poate. De fapt nici nu exista “NU POT’”, cuvintele potrivite sunt “NU VREAU”. Nu toata lumea e la fel. De aceea nu toata lumea recicleaza.
  In final, va pot spune, ca recicland, nu o facem pentru noi, o facem pentru noi toti!!!

  Nume:Pricop Ana-Maria
  Clasa:a-VI-a
  Scoala: Bogdan Petriceicu Hasdeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *