Papucei lansează colecția primăvară-vară 2021

2021- anul în care renaștem ca pasărea Phoenix

Anul 2020 ne-a pus în fața unui context nou, unde a trebuit să ne adunăm toate forțele și să ne modelăm stilul de viață adaptându-ne situației pandemice.

Modificările majore nu au venit doar prin deplasarea tuturor activităților în mediul online ci și prin apariția unui accesoriu necesar, masca, care a devenit cel mai de preț item, completând ținutele, de la streetstyle până la cele clasice de seară.

Un an cu multe schimbări și în materie de Fashion. Statul în casă ne-a făcut să ne obișnuim cu confortul și căldura papuceilor de casă care ne îmbracă picioarele în cea mai strânsă îmbrățișare și alungă toată durerea și tristețea adunate pe parcursul zilei. Oare trebuie să renunțăm în 2021 la confortul lor?

Ei bine, stați fără griji trendurile țin cu voi!

De ce să nu îmbinăm stilul și creativitatea și să mergem pe strada pășind pe cele mai delicate pene?

Ce noutăți aduce anul 2021 în “Casa” Papucei

“Papucei” lansează în martie colecția de primăvară-vară 2021, o colecție care păstrând liniile clasice și stilul specific, adoptă modele care transmit nostalgia timpului trecut și  efemeritatea, adăugând culori inspirate din natură cu accente vibrante metalice.

Noi texturi gata să ia cu asalt Fashion-ul românesc

Construcțiile și texturile papucilor, îmbracă perfect piciorul și îți permit să-ți creezi propria poveste și să pășești cu încredere cucerind lumea cu stilul și explozia de culori care, cu siguranta te vor scoate din anonimat.

Neînlocuita piele naturală va fi acompaniata de noi aplicații decorative perfecte pentru completarea unui șir neîntrerupt de styling-uri.

Printurile jucăușe nu vor lipsi nici din această colecție și vor face din pantofii aleși piesa centrală a ținutei tale,

Tonuri pământii, inspirate din natură

Anul acesta ne dorim să abordăm o gamă cromatică specială, neutră, dar care aduce de asemenea surprize, prin splash-uri vibrante de albastru, roșu și galben.

O gamă cromatică inspirată din natură, cu tușe derivate din culorile “gardienilor pădurilor” viețuitoarele care dau viață și colorează cadrul natural.

Cu toc sau fără?

De ce să renunți la confortul casei doar pentru că ai reluat activitatea la birou. Noi îți propunem o alternativă în care nu trebuie să te întorci la acea pereche de stiletto care te încomodează. Colecția Papucei 2021 vine cu o serie de “flat shoes” la fel de eleganți și stilați dar care în loc să te împiedice să te concentrezi la muncă, îti vor transforma spațiul de lucru într-um mediu comod care să-ți permita să dai frâu liber ideilor și să-ți rezolvi cu zâmbetul pe buze toate task-urile.

În cazul în care te numeri printre fanele neîduplecate ale  plusul de înălțime pe care ți-l oferă pantofii, atunci avem o soluție și pentru tine. Anul acesta platformele cuceresc toate podiumurile de fashion, așa că poți încerca papuceii la fel de comozi și de unici dar care îți conferă și acei câțiva centimetrii de care ai nevoie pentru a păși încrezătoare în noul an.

Nu ai idee cu ce articole poți combina papuceii?

Nu te alarma, “Papucei” vine cu o gamă nouă de geci, genți și accesorii din piele cu care îți poți completa outfit-urile fără să dai greș.

Modele noi de genți, mari, încăpătoare sunt perfecte de luat la birou sau pentru mămicile care au nevoie de mai mult spațiu și pentru produsele copiilor.

Eleganța și rafinamentul îmbracă forma ludicului și îți permit să te exprimi liberi prin multitudinea de culori și texturi.

Asimetriile și haosul de culori caracterizează cel mai bine începutul acestui an, și viața în general care nu urmează un tipar, e plină de surprize, așa că de ce să nu te bucuri de fiecare moment cu “Papucei”

Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce styling-uri vei compune purtând articole papucei, nu uita să tragi cu ochiul pe pagina noastră de Instagram pentru a fi la curent cu noutățile în materie de Fashion și dă-ne tag și scrie-ne dacă îți plac produsele “Papucei”

In the meantime, walk the streets like a podium, confidently exposing your style and personality! Be fashion, be you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *