Papucei.ro lanseaza “Look delicious”

Papucei.ro lanseaza pe piata “Look delicious”, colectia de Primavara – Vara 2011. Toate noutatile colectiei de la balerini extrem de usori si flexibili, la high heels si platforme sunt perfecte pentru garderoba de vara.  Materialele sunt deosebit de versatile in combinatiile propuse si sustin tehnica special folosita pentru a crea o noua colectie de Papucei cu modele extrem de confortabile pentru noul sezon.

Pentru a prezenta noile modele, Papucei a organizat un shooting inedit in weekend-ul 18 – 19 februarie. Alaturi de creatiile Chotronette noile perechi de incaltaminte s-au lasat fotografiate in Restaurantul Ralet din Iasi fiind acum pregatite pentru lansare. Fotografiile au fost realizate de Codrin Baleanu, iar modelele au fost aranjate de: Luciana Sasu (make-up) si Amihalachioaei Georgiana (hair stylist).

Incepand cu 1 martie, noua colectie “Look delicious” va fi disponibila spre vanzare pe magazinul online www.Papucei.ro cat si in magazinele partenere din tara. Tot in aceeasi luna, Papucei va participa la targuri si expozitii internationale precum Micam Milano, Modacalzado Madrid, GDS Dusseldorf, Next Season Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *